Soita ja tee tilaus

Tilausajot

 

Meiltä saatte kuljetukset 1-20 henkilölle ja vieläkin suuremmille kuljetusmäärille. Toimimme tilausajojen kohdalla joustavasti ja tilauskuljetus on mahdollista saada nopeallakin aikataululle. Kannattaa soittaa vaikka heti: 0400 48 48 48!

Pieniä kuljetettavia on myös ajateltu hankkimalla lasten turvaistuin laadukkaiden kuljetusten takeeksi. Hieman isompien lasten matka sujuu nopeasti ja vaivatta esim. tv:tä tai dvd:tä katselemalla.

Esteettömyys takseissamme
Kaikissa autoissamme on hissit tai rampit esimerkiksi pyörätuoliasiakkaita varten. Nämä lisävarusteet helpottavat myös muiden asiakkaiden nousua autoon, mikäli autoon nousussa on hankaluuksia. Kaikissa autoissamme on standardin mukaiset vyöt pyörätuolien asianmukaiseen kiinnittämiseen.

Paarikuljetukset hoituvat mukavasti tilavilla autoilla, joissa katto ei ole liian lähellä kuljetettavaa asiakasta. Sairaala- sekä kuntoutuskuljetuksissa pyrimme räätälöimään asiakkaalle sopivimman auton ja istuinpaikan. Lonkkaleikkauksesta toipuvia varten autoistamme löytyy koroketyynyt ja asiakkaiden mahdollisia apuvälineitä varten löytyy kunnolla tilaa. Voimme järjestää myös kuljetuksen, johon mahtuu kaksi pyörätuolia + 10 henkeä normaaleille istumapaikoille.

Ammattitaitoiset ja palvelevat kuljettajamme ovat aina ajoissa paikalla ja saattavat asiakkaat esim. sairaaloihin perille saakka. He myös antavat apua, mikäli asiakas sitä tarvitsee. Kuljettajiamme sitoo vaitiolovelvollisuus ja he ovat sitoutuneet siihen sataprosenttisesti.

Maksuvälineinä käyvät Visa/Mastercard-luottokortit, pankki-ja taksikortit, käteismaksu sekä sovittaessa myös laskutus. Kalustomme pidetään melko nuorena, huollot hoidetaan ajallaan sekä siisteydestä huolehditaan pesemällä autot vähintään kerran päivässä. Operoimme etupäässä Etelä-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan maakunnissa, mutta tarvittaessa myös eri puolilla Suomea.

KELA-ajot
Olemme suorakorvausmenetelmässä mukana kolmella taksilla. Tilaukset tehdään Kela-taksin kautta. Operaattorina toimii Keskustaksi Seinäjoella. Kelataksin puhelinnumero on 0100 86001. Paari- ja invakuljetukset voimme hoitaa myös soittamalla suoraan meille. Kuljetus joukkoliikenneautoilla. Asiakas maksaa myös näistä Kela-kuljetuksista vain omavastuuosuuden, joka vuonna 2016 on 25,00 euroa/suunta.

Härmän Taksipalvelu Oy

Härmäntie 21 G 7, 62300 HÄRMÄ

taksi@harmantaksipalvelu.fi

p. 0400 48 48 48

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.