Ring och gör en beställning

Beställningskörningar

 

Vi transporterar mellan 1-20 personer och även flera. Vi agerar flexibelt när det gäller beställningskörningar och det finns även möjlighet att få beställningskörning med en snabb tidtabell. Välkommen att ringa på en gång: 0400 48 48 48!

Vi har också tänkt på de små resenärer genom att skaffa en bilbarnstol för att garantera högklassiga transporter. Även lite större barn behöver något för att resan ska gå fort och utan besvär, de kan titta på TV eller på DVD-film under resan.

Tillgänglighet i våra taxibilar
Det finns antingen liftar eller ramper i alla våra bilar t.ex. för rullstolsbundna kunder. Dessa tillbehör lättar även andra kunder för att stiga på bilen, ifall man har svårt att ta sig upp. Alla våra bilar har även bälten enligt standard för att fästa rullstolar på.

Bårtransporter körs med rymliga bilar som har högt till tak så att det ska vara bekvämt för kunden. På sjukhus- och rehabiliteringstransporter strävar vi efter att skräddarsy en bil och en sittplats som lämpar sig bäst för kunden. För personer som har gått igenom låroperation har vi en bälteskudde och extra utrymme för kundens möjliga hjälpmedel. Vi kan också ordna transport för två rullstolar + 10 personer på normala sittplatser.

Våra yrkeskunniga och vänliga chaufförer finns alltid på plats i tid och sagaleder kunder t.ex. ända fram till sjukhusen. De hjälper även till med annat ifall kunden behöver. Våra chaufförer har tystnadsplikt som de har förpliktat sig att fullfölja till hundra procent.

Som betalningssätt fungerar Visa/Mastercard-kreditkort, bank- och taxikort, kontantbetalning och även fakturering i vissa överenskommelser. Våra bilar hålls fräscha, all service görs i tid och bilarna tvättas minst en gång per dag. Vi agerar huvudsakligen i Sydösterbotten och i Österbottens provinser, men också runt om i Finland vid behov.

FPA-körningar
Vi har direkt ersättningsmetod i våra tre taxibilar. Beställningar görs via Fpa-taxi och som operatör agerar Centraltaxi i Seinäjoki. Telefonnummer till Fpa-taxi är 0100 86001. Beställningar på bår- och handikappkörningar tas emot genom att ringa till oss direkt. Transport med bilar från kollektivtrafik. Kunden betalar endast egenansvarsdel för Fpa-körningar som år 2016 var 25,00 €/sträcka.

Härmän Taksipalvelu Oy

Härmäntie 21 G 7, 62300 HÄRMÄ

taksi@harmantaksipalvelu.fi

p. 0400 48 48 48

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.